Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.15 uur
Winkeldief gepakt

IJSSELSTEIN Personeel van een winkel aan het Basiliekpad in IJsselstein hield donderdagmiddag een winkeldief staande. De man, een achttienjarige zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd overgedragen aan de politie. Hij mocht later die middag het bureau met een dagvaarding verlaten.

Een medewerker van een winkel aan de Passage zag dezelfde man s avonds de winkel verlaten zonder de artikelen af te hebben betaald. Hij werd wederom opgepakt en mag zich ook voor deze zaak voor de rechter verantwoorden.

Snelheidscontrole

NIEUWEGEIN Aan de Richterslaan hield de politie donderdagmiddag een snelheidscontrole. In anderhalf uur tijd werden dertien bekeuringen uitgeschreven voor overtreding van de maximumsnelheid. De snelste van de 259 gecontroleerde voertuigen reed 74 km/u.

Met slok op in de sloot

IJSSELSTEIN Op de Noord IJsseldijk in IJsselstein vloog donderdagavond een 39-jarige automobilist uit diezelfde plaats uit de bocht.

Toen de politie bij de plaats des onheils aankwam lag de auto op zijn kant in de sloot. De bestuurder lag op de slootkant. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

In het ziekenhuis is bloed afgenomen voor een alcoholproef. De automobilist erkende te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie