Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.30 uur
Winkeldieven

BILTHOVEN Op donderdagmiddag, omstreeks kwart voor drie, werden twee vrouwen in de leeftijd van 21 en 22-jaar, afkomstig uit Utrecht, aangehouden in een winkel gelegen aan De Kwinkelier in Bilthoven. Het duo wilden de winkel verlaten zonder een aantal kledingstukken twv. tweehonderd gulden af te rekenen bij de kassa. Winkelpersoneel zag dit en droeg de dames over aan de politie. Na verhoor kon het duo het bureau weer verlaten met een bekeuring op zak van 480,- gulden. De kleding bleef achter in de winkel.

Voet klem in lift

ZEIST- Op donderdagmiddag, omstreeks veertienhonderd uur, raakte een 24-jarige vrouw uit Zeist gewond aan haar voet. De vrouw plaatse een beddenspiraal in een lift gelegen aan de Laan van Vollenhove. Toen het beddenspiraal in de lift stond en de liftdeur dichtviel bleef een hoek van het spieraal hangen in het raampje. Spiraal bleef vast staan en lift ging omhoog. De voet van de vrouw kwam klem te zitten onder het spieraal waardoor letsel ontstond aan haar voet. De vrouw werd vervoerd naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie