Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Freejobs.nl eerste online evenementen uitzendburo

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FREEJOBS.NL

Eerste online evenementen uitzendburo

Amsterdam, 18 augustus 2000. Het eerste online evenementen uitzendburo van Nederland is deze maand van start gegaan. FreeJobs.nl richt zich op studenten die willen werken op evenementen. Via de website kan men zich aanmelden, waarna een korte telefonische intake volgt. Vervolgens kunnen de FreeJobbers met een eigen password zichzelf inplannen op evenementen in heel Nederland.

In de eerste vier weken hebben zich ruim 350 personen aangemeld bij FreeJobs.nl. Hiervan zijn er nu zo'n 120 FreeJobbers ingeschreven. FreeJobs.nl zoekt minimaal 500 enthousiaste studenten en zal in september gaan beginnen met een promotiecampagne.

De opdrachtgevers van FreeJobs.nl moeten aantrekkelijk werk aanbieden. Dit wordt gemeten middels een funfactor, waarbij er korting wordt gegeven als de funfactor boven de 80 procent zit. Ook bepaalt de opdrachtgever zelf zijn tarief en daarmee het uurloon van de FreeJobbers. Bij een aantrekkelijk evenement of een hoog uurloon zullen meer FreeJobbers zich inschrijven. De eerste FreeJobbers gaan in augustus aan het werk bij Lowlands, Mysteryland en Sail2000.

FreeJobs.nl is een initiatief van L'invité Horeca Uitzendbureau, het grootste gespecialiseerde uitzendbureau voor de Nederlandse horeca. Zeer bijzonder is het feit dat 25 procent van de aandelen in FreeJobs.nl beschikbaar worden gesteld aan de eerste 250 FreeJobbers die meer dan 100 uur hebben gewerkt.

Meer informatie:

Website: www.freejobs.nl
Email: (info@freejobs.nl)
Telefoon: (020) 5702016
Contact: Corona van Brummelen


18 aug 00 12:12

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie