Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

R.G. Boekhoven waarnemend burgemeester Driebergen-Rijsenburg

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

R.G. Boekhoven waarnemend burgemeester Driebergen-Rijsenburg De heer R.G. Boekhoven zal tot 1 september het burgemeesterschap van Zeist combineren met het waarnemend burgemeesterschap van Driebergen-Rijsenburg. Dit heeft o.m. te maken met de kwestie van de illegaal in de gemeente Utrecht gevestigde Roma-familie, die onlangs uit Driebergen-Rijsenburg vertrok.

Op 1 september treedt de nieuw benoemde burgemeester van Driebergen-Rijsenburg, de heer mr H.L.M. Bloemen, aan. De wethouders van Driebergen en de Commissaris van de Koningin zijn tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat in de waarneming van het burgemeestersambt moet worden voorzien met het oog op de handhaving van de openbare ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie