Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schiphol site uitgebreid met 'Investor Relations' informatie

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Airport Schiphol

Persberichten

Schiphol site uitgebreid met "Investor Relations" informatie

De internetsite van Schiphol Group, www.schiphol.nl, is sinds enige weken uitgebreid met een aantal onderdelen, waar alle financiële, statistische en strategische informatie overzichtelijk bij elkaar staat. Het belangrijkste deel heet "Investor Relations" en heeft tot doel om investeerders en belangstellenden meer inzicht te geven in het functioneren van Schiphol Group en haar dochters en deelnemingen.

De Investor Relations informatie bevat een financiële agenda, informatie over het Euro Medium Term Note financieringsprogramma, korte samenvattingen van door financiële instellingen gepubliceerde rapporten over privatiseringen en ontwikkelingen in de luchtvaart. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie