Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekerwinst FC Twente 2

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Twente

2000-08-18

Bekerwinst FC Twente 2

Het tweede elftal is het seizoen 2000-2001 beter begonnen dan het afgelopen seizoen. In het kader van de Amstel-Cup voor tweede elftallen werd de eerste poule-wedstrijd in de eerste ronde gewonnen. Streekgenoot SC Heracles 2 moest met 2-0 het onderspit delven.

Ook in seizoen 1999-2000 moesten FC Twente 2 en SC Heracles 2 in een poule tegen elkaar spelen. De ploeg uit Almelo won destijds en was hierdoor verantwoordelijk voor de vroege uitschakeling van Twente. Gisteravond waren de rollen omgedraaid. In het eigen Arke-stadion nam FC Twente 2 via Peter Krol reeds na zes minuten de leiding. Hierna bleef Twente de betere ploeg, hoewel het pas tien minuten voor tijd de beslissing forceerde. Michel Timmerman was de persoon die de 2-0 op het scorebord liet noteren. Uiteindelijk een verdiende overwinning voor de ploeg van Rini Coolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie