Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o 18-08-2000

3e Persbericht van vrijdag 18 augustus 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven : Aanhouding na fraude / bedrog
Een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is vanmiddag om 14.30 uur op de Demer aangehouden. De man had kort ervoor in een winkel enkele artikelen willen betalen met een als gestolen opgegeven creditkaart. De man is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld.

Helmond: Aanhouding na opgave valse naam
Op de Weg door de Rijpel is vanmiddag om 15.30 uur een 27-jarige inwoner van Helmond aangehouden. De man was als fietser betrokken bij een aanrijding met een bromfiets en gaf een valse naam op. Bij controle bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig paspoort of identiteitsbewijs. De verdachte is overgebracht naar het bureau en na verhoor overgedragen aan de vreemdelingen politie.

Eindhoven: Aanhoudingen
Bij een controle op de Stratumsedijk zijn vanmiddag omstreeks 16.45 uur, twee Eindhovenaren in de leeftijd van 21 en 25 jaar aangehouden. De 21-jarige verdachte reed op een bromfiets waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Hij is aangehouden ter zake heling van gestolen goederen. De 25-jarige man wordt ervan verdacht de bromfiets te hebben weggenomen. Hij had ook nog enkele vonnissen openstaan. De verdachten zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De bromfiets is inbeslaggenomen.

Geldrop: Verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole vandaag in Geldrop zijn 7 processen-verbaal uitgereikt. Twee bromfietsers wegens overschrijding van de constructie snelheid. Een bromfietser voor het rijden zonder helm. Een bromfietser wegens overschrijding maximumsnelheid. Een bromfietser voor het niet in het bezit hebben van een bromfietscertificaat. Een bromfietser omdat deze niet voorzien was van gele vlakken en een automobilist omdat zijn aanhangwagen niet voorzien was van een kenteken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie