Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Midden- en West Brabant: Waalwijk

Datum nieuwsfeit: 18-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Waalwijk: Brand in politiebureau

Datum: 18/8/2000
Auteur: Henk

In aansluiting op het eerdere persbericht van het team Waalwijk betreffende de binnenbrand op het bureau in Waalwijk aan de Taxandriaweg nr. 3 het volgende.

Naast het team Waalwijk is het gebouw ook in gebruik door medewerkers van de districtelijke staf. In totaal 82 personen.

De brand is ontstaan vanwege een technisch mankement aan één van de computers op de tweede verdieping. Waarschijnlijk door gebrek aan zuurstof is de brand gedoofd wat gepaard ging met een grote rookontwikkeling. Via het ventilatiekanaal verspreidde deze vette rook zich door het hele gebouw. Alle kamers met de daarin staande apparatuur, als computers, bureaus kasten, e.d. liepen zware rookschade op. Het bureau zal zeker tot maandagmorgen 21 augustus 09.00 uur voor het publiek gesloten blijven.

De medewerkers van het team zijn nu te gast bij het team Loon op Zand. Dit weekeinde wordt vanuit deze locatie gewerkt en is daar telefonisch bereikbaar onder haar eigen nummer (0416) 68 1777. Middels doorschakeling via het regiobureau in Tilburg krijgen de inwoners van Waalwijk haar eigen politie in Kaatsheuvel aan de lijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om rechtstreeks naar het bureau in Kaatsheuvel aan de Europalaan 51 te bellen onder nummer (0416) 275900. Momenteel wordt met man en macht gewerkt om het gebouw en de apparatuur weer gebruiksklaar te krijgen.

Verwacht wordt dat de districtelijke medewerkers maandagochtend weer op hun werkplek aan het werk kunnen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie