Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 19-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 12.00 uur
Snelheidscontroles

In district Heuvelrug werden twee controles uitgevoerd in het kader van het project N225. LEERSUM Op vrijdagochtend vond er tussen half tien en twaalf uur een snelheidscontrole plaats op de Rijksstraatweg. Van de 972 passerende voertuigen reden er 8 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 96 km/u waar 80 de limiet is. ELST Op de Rijksstraatweg (N 225) werd ook gecontroleerd op snelheid, vrijdagavond tussen kwart voor acht en kwart voor negen. Er passeerden 528 autos het meetpunt, waarvan er 23 de maximumsnelheid van 50 km/u overschreden. Hoogst gemeten snelheid: 90 km/u.

Controle roodlicht

VEENENDAAL Vrijdagochtend van zeven uur tot half negen werd een roodlichtcontrole gehouden op de kruising Stationsstraat met de Grote Beer. Drie bestuurders reden door rood en kregen proces-verbaal.

Snorfietser onder invloed

VEENENDAAL - Zaterdagochtend om twee uur werd op de Grote Beer een 21-jarige man op een snorfiets aangehouden omdat zijn verlichting nauwelijks werkte. Bij zijn aanhouding roken de agenten een alcohollucht. De blaastest wees uit wat de agenten vermoedden: de man had gedronken; er zat 1,35 promille alcohol in zijn bloed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie