Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht en Venen, 12.30 uur

Datum nieuwsfeit: 20-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht en Venen, 12.30 uur
Rijden onder invloed

MAARSSEN Op zaterdagavond, omstreeks elf uur werd een 63-jarige automobilist uit Maarssen gecontroleerd op het Zebraspoor. Onderzoek wees uit dat de man alcohol had gedronken en werd meegenomen naar het bureau.

Op het bureau blies de man meerdere keren niet juist op het ademanalyseapparaat waardoor het promillage niet kon worden vastgesteld. Het rijbewijs van de man werd direct ingenomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt

Bij weigering of niet juist meewerken aan een ademonderzoek komt de straf nagenoeg altijd uit op het hoogst te meten promillage en resulteert altijd in een invordering van het rijbewijs.

MAARSSEN Op zaterdagavond, omstreeks half acht, werd een 37-jarige automobilist uit Maarssen gecontroleerd op de Safariweg. Onderzoek wees uit dat de man alcohol gedronken had en blies op het bureau 3.35 promille. (rijverbod van 20 uur)

Het rijbewijs van de 37-jarige werd ingenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MIJDRECHT In de vroege zondagochtend werd een 28-jarige automobilist uit Vinkeveen gecontroleerd op het Hofland.

Onderzoek wees uit dat de 28-jarige te veel had gedronken en blies op het bureau 1.85 promille. De man kon zijn rijbewijs inleveren. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie