Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden busbaan Raaks gemeente Haarlem

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Busbaan Raaks deze zomer gereed

De werkzaamheden voor de nieuwe busbaan op de Raaks starten op maandag 21 augustus en zullen, als het weer het toelaat, tot en met vrijdag 25 augustus duren. Eén weghelft, vanaf het kruispunt Raaks/Jabobstraat naar het centrum toe, is tijdens deze vijf dagen afgesloten voor het verkeer, met uitzondering van de bus. Auto's worden met behulp van borden omgeleid. De andere weghelft, het centrum uit, blijft voor al het verkeer geopend.

In opdracht van de gemeente legt aannemersbedrijf KWS de busbaan op de Raaks aan. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van zes parkeervakken, het aanleggen van een trottoir op de plek van de verwijderde parkeervakken, het weghalen van bestaande belijning en het aanbrengen van nieuwe belijning en verkeersborden.

Als het weer het toelaat, wordt op donderdag 24 augustus de nieuwe belijning op de weg aangebracht. De bus die richting het centrum rijdt, wordt op deze dag via het Kenaupark omgeleid.

14 augustus 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie