Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Asfalteringswerk in Emmen en Coevorden

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe


Asfalteringswerk in Emmen en Coevorden

Assen, 14 augustus 2000
Persberichtnummer 00-066De provincie Drenthe laat de komende periode
asfalteringswerkzaamheden uitvoeren op diverse plaatsen in de gemeenten Emmen en Coevorden.

In de week van 21 tot en met 25 augustus wordt de N377 (gedeelte De Krim-Coevorden) tussen de aansluiting op de N34 en de rotonde voorzien van een nieuw asfalt. Het weggedeelte wordt, inclusief de op- en afritten van de aansluiting Coevorden op de N34, afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via Gramsbergen en de aansluiting Coevorden-Noord op de N34.

Van 21 augustus tot en met 1 september laat de provincie het fietspad langs de N379 (gedeelte Emmer-Compascuum-Zwartemeer) tussen de Viertorenbrug en Barger-Compascuum asfalteren. In verband hiermee wordt ten behoeve van de (brom)fietsers één rijstrook van de weg tijdelijk afgezet. Voor de auto's wordt daarom éénrichtingsverkeer ingesteld met een snelheidsbeperking van maximaal 50 km/h. Het autoverkeer van Barger-Compascuum naar Emmer-Compascuum wordt omgeleid via de Zwartenbergerweg.

Ten slotte zal in de periode 21 augustus tot en met 8 september ook het fietspad langs de N853 (gedeelte Emmen-Nieuw Amsterdam) tussen de afslag Rietlanden en de aansluiting op de rijksweg N37 worden geasfalteerd. Het autoverkeer moet hier in deze periode rekening houden met (brom)fietsers op de hoofdrijbaan. Om dit veilig te laten verlopen geldt gedurende deze periode een snelheidsbeperking van maximaal 30 km/h.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie