Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MetrixLab.com biedt inzicht in gedrag internetgebruiker

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

MetrixLab.com biedt ongekend inzicht in gedrag & beleving van Internetgebruiker

Rotterdam, 20 augustus - Als eerste internetonderzoeksbureau ter wereld combineert MetrixLab.com profiel, gedrags- en belevingsmeting van Internetgebruikers. Dit maakt haar tot een unieke partij die webmarketers accurate informatie biedt over de effectiviteit van marketinginspanningen, de effectiviteit van de eigen website, én die van de concurrent. Hiertoe heeft MetrixLab.com de OpinionBar ontwikkeld die Internetgebruikers op elke websites volgt in hun surfgedrag en interviewt over hun beleving.

Internetonderzoeksbureau
MetrixLab.com is een onafhankelijk internetonderzoeksbureau gevestigd te Rotterdam. Sinds haar oprichting in 1999 heeft MetrixLab een explosieve groei ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie