Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 21-08-2000 2e Persbericht maandag 21 augustus 2000

Politieberichten

Helmond: Diefstal handtas
Maandagmiddag omstreeks 14.30 uur is er van een 52- jarige vrouw uit Helmond haar handtas gestolen. Zij zat in een restaurant aan de Veestraat en had de handtas naast haar op de grond gezet. Toen zij de tas wilde pakken bleek deze er niet meer te staan. In de handtas zaten enkele pasjes, geld, make-up en persoonsbescheiden.

Helmond: Diefstal uit winkel
Maandagmiddag om 14.00 uur is op de Deltaweg een 58- jarige man uit Helmond aangehou-den. Hij had daar goederen, ter waarde van fl. 17,95, uit een winkel weggenomen zonder daarvoor te betalen. Hij kreeg een geldboete van fl. 240,- opgelegd.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Maandagmiddag tussen 13.45 uur en 14.00 uur is er van een 35- jarige vrouw uit Valkenswaard haar portemonnee gestolen. Zij was aan het winkelen op de Corridor. Toen zijn wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar schoudertas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes en geld.

Vessem: Inbraak in woningen
Tussen zondagmorgen 11.30 uur en maandagmorgen 12.10 uur is er ingebroken in een woning aan het Vondereind. Toegang tot de woning werd verkregen na verbreking van de achterdeur. Uit de woning zijn een KTV, een schoteldecoder, een radio - cd speler met boxen, een oven met afzuigkap en twee lampen weggenomen.

Veldhoven: Diefstal uit winkel
Tussen zaterdagmiddag 16.30 uur en maandagmiddag 13.30 uur zijn er uit een afgesloten vitrinekast van een winkel aan de Pleintjes vier Gsm s gestolen. Onbekend hoe men de vitrinekast heeft geopend. Vermoedelijk is de diefstal gepleegd tijdens de openingstijden.

Best: Diefstal uit winkel
Maandagmorgen omstreeks 9.00 uur is in een winkel aan de Koningin Julianaweg een 52- jarige vrouw uit Best betrapt op winkeldiefstal. Een medewerker zag dat de vrouw goederen wegnam zonder deze af te rekenen. De vrouw kreeg een boete van fl. 240,- opgelegd.

Deurne: Aanrijding met gewonde
Maandagmiddag omstreeks 13.55 uur raakte bij een aanrijding op de kruising Markt, Kerkstraat en Molenstraat een 17- jarige snorfietser uit Deurne gewond. Hij reed daar, komende vanuit de Kerkstraat, richting kruising. Gekomen op de kruising verleende de snorfietser geen voorrang aan de 29- jarige automobilist uit Deurne. De snorfietser liep enkele schaafwonden en kneuzingen op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie