Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte aanrandingen Bergen op Zoom aangehouden

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Bergen op Zoom: Verdachte van aanrandingen aangehouden

Datum: 21/8/2000
Auteur: Peter van der Graaf

Vanmiddag, maandag 21 augustus 00, omstreeks 16:30 uur is op de Halsterseweg in Bergen op Zoom, een 17-jarige man uit Halsteren aangehouden. De man had even daarvoor een aanranding gepleegd op de Halsterseweg. Hij is in verzekering gesteld.

Rond kwart voor vier vanmiddag fietste een 37-jarige vrouw uit Halsteren over de Halsterseweg (tussen Karmel en Burgerhout) in Bergen op Zoom. Daar werd zij voorbij gefietst door een jongeman die haar bij haar borst pakte. Hierna reed de jongeman hard weg in de richting van Halsteren.
De politie stelde direct een onderzoek in in de omgeving. Na enige tijd werd weer op de Halsterseweg- een jongeman gesignaleerd die voldeed aan het opgegeven signalement. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij in verzekering gesteld.
De man wordt ook verdacht van andere aanrandingen. In mei (1x) en juni (1x) van dit jaar werd eveneens melding gemaakt van en aangifte gedaan van aanranding. Begin van deze maand werden 5 vrouwen op dezelfde manier aangerand. Iedere keer was er sprake van een ongeveer 17-jarige, blonde dader die op een oude herenfiets reed.

De politie verzoek getuigen van deze of eerder aanrandingen zich te melden bij het politieteam Halsteren/Bergen op Zoom Noord, telefoon (0164) 21 55 00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie