Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van der Valk Boumanweg in Leiderdorp dicht

Datum nieuwsfeit: 21-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Van der Valk Boumanweg dicht

LEIDERDORP - Wie vanaf de Lage Rijndijk naar Leiderdorp wil, krijgt vanaf maandag te maken met een omleiding. Vanaf die dag neemt de gemeente Leiderdorp de Van der Valk Boumanweg en het aangrenzende Zijlkwartier onder handen. Het is straks niet meer mogelijk om via het centrum van Leiden gemeente Leiderdorp binnen te rijden.

Na de werkzaamheden kan het verkeer op de Van der Valk Boumanweg vanaf de Laan van Ouderzorg nog maar één richting op: die van de Spanjaardbrug. Ook wordt de weg ontoegankelijk voor vrachtwagens. De gemeente Leiderdorp hoopt zo de verkeersveiligheid in de buurt te verhogen.
Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Persant Snoepweg en de Engelendaal. De bus rijdt in deze periode via de Steenbakkerlaan, de Spanjaardlaan en de Zijldijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling Beleid en Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Leiderdorp, telefoon 071-5458553.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie