Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Dinsdagmiddag 22 augustus 2000
16:38 dinsdag 22 augustus 2000

Bert Peters verzorgt deze week de voorlichting tot donderdagmiddag 24 augustus 17.00 uur.
0592 361294 of 0653 23 80 59

Drenthe, diverse autokraken
Aan de Brinkstraat werd de auto van de 22-jarige Assenaar opengebroken en de radardetector ontvreemd.
Aan de Begoniastraat werd een auto opengebroken van een 36-jarige Assenaar. De radardetector werd weggenomen.
Aan de Overcingellaan werd een bedrijfsauto gekraakt. Er werd een radio/cd-speler weggenomen. Een 56-jarige man uit Vlagtwedde deed namens het bedrijf uit Muntendam aangifte.
Aan de Dreslanden werd op de parkeerplaats naast haar woning de auto van een 34-jarige bewoonster opengebroken. De radiocassettespeler werd weggenomen.
In Dwingeloo werd aan de Egbert Nijstadlaan uit de auto van een 29-jarige man de radio en de cd-wisselaar weggenomen. In Klazienaveen werd de auto van een 22-jarige inwoner van die plaats opengebroken. De radio werd weggenomen.
In Emmer-Compascuum werd aan de Streng het portier van een auto geforceerd waarna de radio/cd-speler werd weggenomen alsmede persoonlijke documenten.
Uit de auto van een 25-jarige vrouw aan het Hunzedal werd de radio/cd-speler ter waarde van f 1.600,- weggenomen. In Beilen werd aan de Grote Drift een auto opengebroken en daar werd de radio/cd-speler weggenomen.

Emmen, diefstal uit caravan
Deed een 54-jarige man uit Emmen aangifte van diefstal uit een nieuwe caravan welke geparkeerd stond op een bedrijfsterrein aan de Kapitein Nemostraat. De stereo-installatie en flessen drank werden weggenomen. Totale schade ongeveer f 1.300,-. Naast deze caravan stond een andere caravan, die werd ook opengebroken maar er werd niets weggenomen.

Klazienaveen, inbraak drogisterij
Deed een 46-jarige man uit Klazienaveen aangifte van inbraak in de drogisterij in Klazienaveen. Via het dak, waarin men een gat gemaakt had, verkreeg men toegang. Cosmetica, scheermesjes, make-up artikelen en parfums werden weggenomen en de eigenaar vermoed een schade van honderdduizend gulden.

Dwingeloo, diefstal terrasset
Werd gisteren op klaarlichte dag, (tussen 12.00 en 13.00 uur), een teakhouten tuinset weggenomen vanaf het terras van een boerderij aan de Eemster. Een tafel en vier stoelen werden weggenomen, de bijbehorende bank bleef staan. De tafel is dermate zwaar dat tenminste twee personen de diefstal moeten hebben gepleegd. Getuigen hebben op het tijdstip van de diefstal een groene bus gezien, mogelijk heeft de bestuurder van deze auto er iets mee te maken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie