Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening eerste sociaal contract Haags stadsdeel Laak

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Eerste sociaal contract in Laak ondertekend

De bewoners van het Slachthuisterrein en het management van de Dienst Stadsbeheer in het stadsdeel Laak sluiten op 22 augustus een sociaal contract af. Met een sociaal contract wil Stadsbeheer haar dienstverlening helder maken. In zon contract is vastgelegd wat de bewoners van Stadsbeheer mogen verwachten, zoals de kwaliteit van het vegen en het onderhoud van het groen zoals dat vastgelegd is in zgn. beeld-bestekken. Ook wordt aangegeven op welke wijze het huisvuil wordt opgehaald en wanneer de glas- en papierbakken worden geleegd. Uiteraard wordt in het contract ook ingegaan op de garanties die Stadsbeheer geeft op grond van het kwaliteitshandvest.

De rol van de bewoners is ook in het sociaal contract vastgelegd. Zo zijn zij verantwoordelijk voor het legen van de adoptiebakken, verzorgen ze de plantenbakken en houden ze de zitbankjes schoon. Ook zullen zij meldingen en klachten doorgeven aan stadsdeel Laak.

De ondertekening vindt 22 augustus om 15.30 uur plaats op het stadsdeelkantoor aan het Slachthuisplein.

last update: 18 augustus 2000 ; auteur: 77 18 augustus 2000 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie