Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw internetadres voor Koninklijke Marine liefhebbers

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (info@nautiek.nl)
Contactpersoon: C.Greefkes

Nieuw internetadres voor Koninklijke Marine liefhebbers

Datum: 22-8-2000

Zeeschuimers en landrotten met een uitgesproken liefde voor de scheepvaart en watersport zijn al een tijdlang massaal surfend te vinden op www.nautiek.nl
Met ruim twintigduizend hits per dag is deze site inmiddels uitgegroeid tot het toonaangevende Internetadres voor alles op maritiem gebied.
De informatie, foto's en films over rederijen en schepen,gratis screensavers(o.a. Sail 2000), de aparte watersportsite, vermakelijke zeemansanecdotes en natuurlijk de online-boekenwinkel met het grootste assoriment scheepvaartboeken in Nederland hebben menig Internetter inmiddels meegesleept in de wereld van de vaart.
Nautiek.nl timmert zo in figuurlijke zin al grensverleggend aan de weg of eigenlijk aan de vaarroute. Nu gaat dat letterlijk gezien ook gebeuren.
Het succes van nautiek.nl wordt namelijk doorgetrokken in de nieuwe Koninklijke Marinesite.

Deze marinesite biedt de netsurfer een uitgebreid en overzichtelijk beeld van alles op het gebied van de Koninklijke Marine. Om maar een greep uit het aanbod te doen:
Download gratis screensavers of wallpapers. Plaats gratis een oproep of zoek de gegevens van een marineschip op in onze schepenlijst. Lees de reisverhalen of speel online een duikbootspel. Abonneer jezelf op een marineblad of kijk welke reunies er gehouden worden.
Uiteraard heeft Nautiek.nl-marine zijn eigen boekenwinkel met nieuwe en tweedehands naslagwerken, reisverhalen, cd-roms, posters enz..
Nieuwsgierig naar deze universeel nautische verzameling? Surf dan even naar www.nautiek.nl

Nautiek.nl
Cannenburg 9
1823 HP Alkmaar
Telefoon: 072-5155494

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie