Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DSM Engineering Plastics stapt in e-marktplaats Omnexus(TM)

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DSM

22 augustus 2000

DSM Engineering Plastics stapt in e-marktplaats Omnexus(TM)

DSM Engineering Plastics (Sittard), treedt als Leadership Supplier toe tot de Omnexus(TM) , een onafhankelijke business-to-business e-marktplaats voor de plastics-spuitgietindustrie. DSM neemt tevens een belang in Omnexus. Voor het chemieconcern is Omnexus een belangrijke uitbreiding van zijn portfolio van e-marktplaatsen. DSM neemt al deel aan Elastomersolutions.com, Chemconnect en Elemica. "Het Internet ontwikkelt zich tot een essentieel platform voor zowel de communicatie met onze klanten als het feitelijk sluiten van transacties," zegt Jos Goessens, directeur van DSM's business group DSM Engineering Plastics. "Door Leadership Supplier te worden bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie