Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-08-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 09.30 uur
berovingen en aanhouding verdachte

MAARSSEN De politie heeft maandagmiddag een 17-jarige inwoner van Maarssen aangehouden op verdenking van het plegen van een tasjesroof. Het slachtoffer, een 51-jarige Maarssense, fietste rond zes uur op de Duivenkamp toen plotseling haar tas uit de fietstas werd gegrist.

De vrouw en enkele getuigen gingen achter de dief aan, maar deze wist te ontkomen. Aan de hand van een signalement kon de politie de jongen later aanhouden. Hij zit nog vast voor verhoor. De tas met inhoud is in de omgeving teruggevonden.

In de nacht van zondag op maandag zijn aan het Kamelenspoor in Maarssen twee inwoners van Maarssen slachtoffer geworden van een beroving. De twee, een 62-jarige man en een 48-jarige vrouw liepen rond half een `s nachts over het fietsbruggetjes tussen Bisonspoor en Kamelenspoor toen de vrouw werd vastgepakt door een man die haar tas greep. De man werd door een tweede persoon vastgegrepen die geld van hem wilde. Nadat hij een geldbedrag had gegeven gingen de twee er vandoor. De politie is een onderzoek begonnen.

verdachte aangehouden

ABCOUDE Door oplettendheid van een 47-jarige man uit Abcoude is maandagochtend een 32-jarige Amersfoorter aangehouden aan de Stationsstraat in Abcoude. De Abcoudenaar zag de man in de omgeving van autos rommelen en herkende deze als iemand die eerder dit jaar in zijn zaak een bromfiets had verduisterd. De getuige aarzelde niet, hield de man aan, en waarschuwde de politie. De man is aangehouden en zit nog vast voor verhoor

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie