Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Donkervoort Automobielen verhuist naar Lelystad

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Donkervoort verhuist naar Lelystad 22-8-00 10:54:00. Een dezer dagen verhuist Donkervoort Automobielen van Loosdrecht naar Lelystad. Aan de A6 werd een geheel nieuw technisch en commercieel centrum opgezet, waarin alle zakelijke activiteiten worden gebundeld. Tegelijkertijd wordt de staf aanzienlijk uitgebreid, waardoor aan de nog steeds stijgende vraag naar Donkervoort sportwagens kan worden voldaan.

Oprichter Joop Donkervoort is enthousiast over zijn nieuwe domein: "In het begin is het natuurlijk wel even wennen, maar de vooruitzichten zijn uitstekend en de mogelijkheden beter dan ooit. Dat geldt met name voor onze medewerkers, waarvan velen spontaan hebben gesolliciteerd toen onze verhuizing bekend werd".

Dat er de komende maanden nog heel wat extra werk verzet moet worden, spreekt voor hem vanzelf: "Dit is voor ons allemaal een enorme uitdaging. Gelukkig voelen de vele nieuwe medewerkers zich daardoor juist aangetrokken. Zulke karakters zullen mede onze toekomst bepalen".

Tegelijk met de verhuizing heeft PR-manager Pim Kisjes zijn vertrek bekendgemaakt. Hij was organisator van de Donkervoort Cup en verantwoordelijk voor vele andere activiteiten van het merk. Joop Donkervoort heeft begrip voor die beslissing: "De voortdurende werkdruk en de langere reistijd lagen ten grondslag aan deze beslissing. Pim heeft voor ons veel goed. werk gedaan; wij wensen hem voor de toekomst alle goeds".

Donkervoort verwacht de ontstane vacature snel te kunnen vervullen: "De nieuwe vestiging, de samenwerking met Audi en de Donkervoort Cup dragen allemaal bij aan de aantrekkingskracht van ons merk. Dat spreekt jonge mensen met energie en daadkracht aan, en die zijn uiteraard van harte welkom".


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie