Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PVDA kamerlid Feenstra over de bestrijdingsmiddelenwet

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Den Haag, 22 augustus 2000

BIJDRAGE VAN JAAP JELLE FEENSTRA (PVDA) AAN HET WETGEVINGSOVERLEG OVER DE WIJZIGING VAN DE BESTRIJDINGSMIDDELENWET; LANDBOUWKUNDIG ONMISBARE GEWASBESCHERMINGSMIDDELEN (27 076)

WAAR HEBBEN WE HET EIGENLIJK OVER?

In april 1993 is er een bestuursovereenkomst getekend door vijf bewindspersonen namens het Kabinet, door het Landbouwschap, door de Productschappen voor Groenten, Fruit en Siergewassen en voor Akkerbouw, door Verenigingen van Plantenkwekers en van Zaaigoed en Plantgoed, door de Vereniging van Distribuanten van Gewasbeschermingsmiddelen. Voor de bestrijdingsmiddelenfabrikanten tekende Nefyto namens de bij haar aangesloten ondernemingen,; jawel, ook de fabrikanten tekenden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie