Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Bondgenoten plaatst vraagtekens bij reorganisatie Hero

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

FNV BONDGENOTEN

FNV Bondgenoten:vraagtekens bij reorganisatie Hero

Het bedrijf Hero heeft personeel en ondernemingsraad ingelicht over een voorgenomen reorganisatie en verlies van werkgelegenheid in de Bredase vestiging. Ruim 100 van de driehonderd arbeidsplaatsen zouden verdwijnen door uitbesteding van facilitaire diensten en verplaatsing van productie naar het buitenland. FNV Bondgenoten, formeel nog niet geïnformeerd door Hero, heeft grote vraagtekens bij de aangekondigde reorganisatie.
Bestuurder Margret Frijters reageert onaangenaam verrast: 'Amper twee maanden geleden organiseerde Hero een open dag in Breda om nieuwe medewerkers aan te trekken. Om de fors groeiende markt van het drinkontbijt te kunnen voorzien. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie