Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant: Tilburg

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

noodhulp district tilburg

Datum: 22/8/2000
Auteur: Carel Bouman

Scooter en visspullen weg
In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus werd er aan de Lambert de Wijsstraat te Tilburg ingebroken in de berging van een woning. De inbrekers braken de poort en de bergingsdeur van de woning open en zijn vervolgens aan de haal gegaan met een rode scooter bromfiets en een grote visspullen, zoals hengels ed.

Winkeldiefstallen
Op dinsdagmorgen 22 augustus rond vijf over tien hebben agenten aan de het Lieve Vrouweplein te Tilburg een 68-jarige inwoner van deze stad aangehouden toen hij in een supermarkt betrapt werd bij de diefstal van paling, gerookte worst en shag, met een totale waarde van iets meer dan 16 gulden.

Aan de Jan Heijnsstraat te Tilburg pleegde een 31-jarige Tilburger op dinsdagmorgen 22 augustus rond tien uur winkeldiefstal. Hij had enkele beenhammen en kant-en-klaar-maaltijden in zijn rugzak gedaan, maar toen een beveiligingsbeambte dat in de gaten had ging de winkeldief er als een speer, maar met achterlating van zijn fiets, vandoor. Waarschijnlijk om zijn fiets weer terug te krijgen kreeg de winkeldief snel berouw van zijn zonden en meldde zich later bij de politie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie