Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP vindt Europa een rem op milieuvriendelijke landbouw

Datum nieuwsfeit: 22-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Europa is een rem op milieuvriendelijke landbouw, dat vindt SP - Europarlementariër Erik Meijer. Meijer zegt dit naar aanleiding van de vertragingen bij de Europese Commissie bij de beoordeling van nieuwe innovatieve en milieuvriendelijkere landbouwbestrijdingsmiddelen. Hierdoor blijven er milieuvriendelijke alternatieven op de plank liggen en kunnen de boeren de gifspuit blijven hanteren. De SP wil dat het werkprogramma op de afgesproken datum van 2003 afgesloten wordt en wil voorkomen dat deze datum verschuift naar 2007.

De SP is van mening verdere vertragingen er toe zullen leiden dat sommige lidstaten waaronder Nederland en de Scandinavische landen zich aanpassen aan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie