Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw asfalt op deel Lindelaan in Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk


Nieuw asfalt op deel Lindelaan
Drukke verkeersroute twee dagen afgesloten voor doorgaand verkeer

Rijswijk, 9 augustus 2000

Om de overlast voor de bewoners en de verkeersdeelnemers zo gering mogelijk te laten zijn, is besloten om een deel van de Lindelaan in een zo'n kort mogelijke periode te laten asfalteren. Van woensdag 23 augustus tot en met vrijdagochtend 25 augustus zal continue worden doorgewerkt om het deel van de Lindelaan gelegen tussen Paulus Potterlaan en Haagweg te asfalteren. Auto's en bussen zullen gedurende deze periode worden omgeleid.

Volgende week wordt een begin gemaakt met het treffen van de voorbereidende werkzaamheden op het aangegeven deel van de Lindelaan. Om zo snel mogelijk te kunnen werken, wordt het betreffende deel van de Lindelaan van woensdag 23 augustus, 06.00 uur in de ochtend tot en met vrijdagochtend 25 augustus, 07.00 uur voor al het doorgaande verkeer afgesloten. In deze periode zal dag en nacht worden doorgewerkt. Overdag wordt het oude asfalt verwijderd (frezen). In de avond en 's nachts vindt het asfalteren plaats. Met name in de nachtelijke uren zal getracht worden de geluidsoverlast voor de bewoners zo veel mogelijk te beperken.

Het uitvoeren van de werkzaamheden is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij veel regenval kunnen de onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek uitlopen.

Voor het auto- en busverkeer zal gedurende de afsluiting een omleidingsroute van kracht zijn, die met borden wordt aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de Lindelaan. De bus rijdt om via de Sir W. Churchilllaan en de Haagweg(route deels onder de Hoornbrug door).

De bewoners van het betreffende deel van de Lindelaan wordt dringend verzocht om de auto gedurende de afsluiting niet langs de Lindelaan te parkeren, dit om ieder risico van beschadiging uit te sluiten. Voertuigen die niet op tijd zijn weggehaald, zullen tijdelijk door de gemeente worden verplaatst.

De bewoners rond de Lindelaan ontvangen binnenkort een brief van de gemeente waarin de werkzaamheden worden aangekondigd.

Andere asfalteringswerkzaamheden in Rijswijk

* In de nacht van 21 op 22 augustus wordt in Sion de Pastoor Verburchweg geasfalteerd.

* In de Plaspoelpolder wordt volgende week de noordzijde van de Verrijn Stuartlaan onder handen genomen. Dit deel van de weg wordt tussen Van Gijnstraat en De Bruyn Kopsstraat geasfalteerd met uitzondering van de kruising met de Diepenhorstlaan.

Ook bij deze werkzaamheden worden de bewoners en bedrijven door de gemeente vooraf schriftelijk op de hoogte gesteld.
Afdeling Bestuursondersteuning en Voorlichting. © 2000 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie