Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Passenger Terminal Amsterdam officieel geopend

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Passenger Terminal Amsterdam officieel geopend
Hoofdkwartier Sail 2000 volledig te zien op nieuwe website

Op dinsdag 22 augustus heeft de Amsterdamse wethouder voor de haven, Geert Dales, de nieuwe Passenger Terminal Amsterdam aan de Oostelijke Handelskade op een feestelijke wijze, officieel geopend. Een nieuwe cruiseterminal was noodzakelijk om aan de wensen en eisen van de groeiende cruisemarkt en de steeds grotere schepen te kunnen blijven voldoen.

Tegelijkertijd met de opening van de Passenger Terminal Amsterdam is ook de nieuwe website geopend; www.ptamsterdam.com , ontwikkeld door Explainer DC (www.explainerdc.com). Op deze site leest en ziet u onder andere alles over de organisatie PTA, evenementen, mogelijkheden van de PTA als congrescentrum en informatie over de cruises die bij PTA aan en afmeren. En vooral ook in het oog springen de Panoramaviews die je van het PTA en van Amsterdam (kies: Evenementen - LocatiePTA - Panorama) kunt bezichtigen. Een aanrader!

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie