Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: regio

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 23-08-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 0320 - 277 779

Aanrijdingen met letsel
BIDDINGHUIZEN - Gistermiddag vond op de kruising Noorderbaan / Oogstweg een aanrijding plaats tussen een landbouwtractor van een 37-jarige man uit Marle en een 27-jarige automobilist uit Dronten. De tractor reed op de Noorderbaan en wilde zijn weg op de splitsing met de Oogstweg linksaf vervolgen. Daarbij reed hij in de binnenbocht omdat rechts een vrachtwagen geparkeerd stond. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam de 37-jarige aanrijden, die frontaal op de tractor botste, vermoedelijk omdat hij die te laat zag. De tractor had geen schade, maar de auto was total loss. De man uit Marle moest zich voor een hoofdwond laten behandelen. Proces verbaal wordt opgemaakt.

ALMERE - Op de kruising Bolderweg / Grote Vaartweg is gistermiddag een 20-jarige bestuurder van een bestelauto uit Amersfoort in botsing gekomen met een 26-jarige automobiliste uit Lelystad. De bestelauto reed op de Bolderweg en wilde linksaf de Grote Vaartweg oprijden richting Hogering. Daarbij wilde hij voor de auto van de vrouw die van de Grote Vaartweg richting Bolderweg reed, links afslaan. Zij ging echter rechtdoor, met een botsing tot gevolg. Beiden raakten gewond en moesten met onbekend letsel worden vervoerd naar het Flevoziekenhuis. Zowel de bestelbus als de auto zijn afgesleept.

URK - Een 18-jarige automobilist uit Tollebeek is gistermorgen gewond geraakt bij een botsing op de Urkerweg met een 21-jarige automobilist uit Urk. De 18-jarige stond voorgesorteerd om linksaf te slaan richting pompstation. Achter hem reed de man uit Urk, die te laat bemerkte dat de auto voor hem stilstond, met een botsing tot gevolg. De Tollebeker had nekklachten na het ongeluk. Proces verbaal is opgemaakt.

LELYSTAD - Twee fietsers uit Lelystad zijn gistermiddag in botsing gekomen toen de een, een 15-jarige jongen, de ander, een 81-jarige man, wilde inhalen op het fietspad onder de brug van het centrum naar het Wold. De jongen vond dat de man te langzaam fietste en haalde hem rechts in terwijl de man net rechtsaf het kruisende fietspad op wilde fietsen. Bij de botsing kwam de man ten val en moest met onbekend letsel worden overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

ZEEWOLDE - Bij een aanrijding op de kruising Gooiseweg / Nijkerkerkerweg is maandagavond een 35-jarige automobiliste uit Zeewolde gewond geraakt. De vrouw reed op de Gooiseweg vanuit de Adelaarsweg richting de kruising. Een 71-jarige automobilist uit Ede naderde op dat moment op de Nijkerkerweg vanuit de Winkelweg de kruising en wilde rechtsaf de Gooiseweg in, waarbij hij de vrouw uit Zeewolde niet zag. Bij de daaropvolgende botsing raakten beide voertuigen licht beschadigd. De vrouw is met nekklachten opgenomen in het ziekenhuis voor nader onderzoek. Proces verbaal wordt opgemaakt.

Overval op postagentschap
Een onbekende man heeft dinsdagmorgen op het Botplein een postagentschap overvallen. De man bedreigde een 21-jarige werkneemster met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en dwong haar een koffertje met geld af te geven. Hierna is de dader weggelopen in de richting van Almere-Buiten. De omvang van de schede is niet bekend. De dader wordt omschreven als een donkergekleurde jongeman, gekleed in zwarte kleding, met een zwarte baseballpet en een zonnebril met spiegelende glazen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie