Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Komische serie 'Jenny' elke zaterdag op NET 5

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten

`Jenny', elke zaterdag tussen 15.35 en 16.00 uur op NET 5

De rondborstige ex-playmate Jenny McCarthy voldoet op het eerste gezicht volledig aan het stereotype van `het domme blondje'. Echter, schijn bedriegt in haar geval. Jenny McCarthy is, dankzij haar datingshow op MTV, uitgegroeid tot een volwaardige televisiester. Dat heeft de blonde schoonheid vooral te danken aan haar niet onaanzienlijke komische talent.

In de serie speelt McCarthy de rol van provinciaaltje Jenny McMillan, die in het glamoureuze Hollywood op zoek gaat naar faam en fortuin, maar nog het meest naar haar vader, een bekende B-filmacteur, die zij echter nog nooit in levende lijve heeft ontmoet. Nadat Jenny en haar vriendin Maggie een landgoed in Hollywood hebben geërfd, laten ze hun slecht betaalde duffe baantje in Utica, New York, voor wat het is en vertrekken ze naar de zonnige stad der engelen, Los Angeles, waar een roemrijke toekomst gloort. Op het huis in Hollywood blijkt echter een zware hypotheek te rusten, werkelijk elke traptegel is te gelde gemaakt. Om de maandelijkse lasten op te brengen verhuren Maggie en Jenny het gastenhuis aan twee getalenteerde filmmakers in hun aanloopjaren. Cooper en Max zullen in een verre toekomst nog heel wat Oscars op hun naam gaan brengen. Helaas zijn er nog weinig gevestigde namen in het filmwereldje, die al vertrouwen in hun talent durven te hebben. De hoge verwachtingen die Cooper en Max van hun eigen carrière hebben, zullen nog even moeten wachten.

Een ex-playmate als leading lady in een comedy lijkt op het eerste gezicht een ongebruikelijke keuze, maar in het geval van Jenny McCarthy is die keus meer dan gerechtvaardigd. Ze is namelijk gezegend met een groot komisch talent. Iets wat Lisa Berger, senior vice president voor MTV, zich al snel realiseerde. Jenny is grappig, natuurlijk en origineel. De MTV-datingshow `Singled Out' betekende voor de sexy Jenny haar grote doorbraak. Al snel volgde er een rol in de spannende thriller `Things to Do in Denver When You're Dead'. In 1996 was ze te zien in `The Stupids' en in 1997 kreeg ze haar eigen televisieprogramma `The Jenny McCarthy Show', gevolgd door de komische serie `Jenny'. Verder maakte ze haar opwachting als gastactrice in `Baywatch' en `Wings'.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie