Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Midden- en West Brabant: ontucht met minderjarige

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Ontucht met minderjarige in Etten-Leur

Datum: 23/8/2000
Auteur: Willem van Hooijdonk

De politie van het team Etten-Leur werkt met vier rechercheurs aan het onderzoek naar de nog onbekende man die op zaterdag 19 augustus jl., omstreeks 16.00 uur achter de woning aan de Klaroenring te Etten-Leur ontuchtige handelingen pleegde met een 6-jarig meisje uit die wijk.

In een studio te Eindhoven zal van het kind door gespecialiseerde zeden / jeugd rechercheurs een nadere verklaring worden opgenomen. De politie hoopt dan meer details te krijgen over het signalement van de man. Het kind heeft de dader omschreven als een volwassen man.

In het onderzoek betrekt de politie van Etten-Leur ook een geval van ontucht gepleegd op zondag 23 juli jl.. Een 6-jarig jongetje werd toen op het voetbalveld aan de Grote Toer, eveneens in de wijk Grauwe Polder te Etten-Leur, aangesproken door een volwassen man. Het kind moest toezien hoe de man bij zichzelf seksuele handelingen verrichtte. Abusievelijk is dit incident door het politieteam van Etten-Leur niet in de reguliere persberichtgeving opgenomen.

Door de directeur van basisschool de Troubadour in de bedoelde wijk is vandaag op eigen initiatief, aan de ouders van de kinderen een brief meegegeven waarin hij de aandacht vestigt op deze twee incidenten en een aantal preventieve maatregelen voorstelt. De politie hoopt dat er naar aanleiding van deze brief zich nog getuigen melden. Een ingesteld buurtonderzoek heeft geen nieuwe aanknopingspunten opgeleverd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie