Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dr. H.G. de Gier benoemd tot hoogleraar Sociaal Beleid UvA

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. H.G. de GierDr. H.G. de Gier (1948) is benoemd tot hoogleraar Sociaal beleid, in het bijzonder in relatie tot onderzoek en wetenschap, aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Erik de Gier, directeur van het SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen te Amsterdam, zal de hoogleraarsfunctie vanaf 1 september aanstaande in deeltijd vervullen. De Gier is afgestudeerd in de Sociologie aan de Katholieke Universiteit Brabant. Tot aan zijn promotie aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij achtereenvolgens gewerkt als onderzoeks- en stafmedewerker bij de Gemeentelijke Sociale Dienst ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie