Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opstelten opent rondetafelconferentie met St. Petersburg

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Burgemeester opent rondetafelconferentie met St. Petersburg

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent woensdag 23 augustus om 09.00 uur bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam (Europointgebouw, Galvanistraat 15, kamer 1701) een rondetafelconferentie met St. Petersburg. Uit Rotterdams zusterstad brengt een gemengde delegatie van overheid en bedrijfsleven, onder leiding van vice-gouverneur Alexander I. Vakhmistrov van St. Petersburg, een bezoek aan Rotterdam. De Russische delegatie geeft een presentatie over het investeringsklimaat van de haven en stad St. Petersburg. Het Gemeentelijk Havenbedrijf (GHR) leidt een presentatie en discussie over de St. Petersburg-Rotterdam connectie en de mogelijkheden voor toekomstige samenwerking tussen het bedrijfsleven van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie