Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening vijfde Haagse telematicacentrum

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Actuele berichten >>

Opening vijfde Haagse telematicacentrumOp woensdag 23 augustus opent raadslid Bert van Alphen het vijfde Haagse telematicacentrum. Dit telematicacentrum is voor iedereen toegankelijk. Het is een open, enigszins afgescheiden ruimte in de bibliotheek, ingericht met nieuwe media. Het nieuwste telematicacentrum bevindt zich in bibliotheek Moerwijk aan de Erasmusweg 471. Er staan twaalf multimedia-computers met een centrale printfaciliteit. Voorts kunnen gebruikers op internet surfen en cd-roms raadplegen. Bibliotheekbezoekers kunnen tijdens de openingstijden gebruik maken van de computers. Buiten de openingstijden wordt de ruimte gebruikt om lessen en cursussen te ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie