Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 23-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 23-08-2000 Persbericht district Aa en Dommel

MAN DEED VALSE AANGIFTE (Den Dungen)

De 38-jarige man uit Den Dungen die onlangs bij de politie aangifte deed van beroving blijkt dit feit verzonnen te hebben. De man verklaarde op 19 augustus jl. omstreeks 14.00 uur bij de geldautomaat aan de Litserstraat in Den Dungen door twee jongens van een net gepind geldbedrag van f. 400,00 te zijn beroofd. Bij het bekijken van de videobeelden die bij deze automaat worden gemaakt kreeg de politie twijfels bij het verhaal van de aangever. Bij nader verhoor gaf de man toe dat hij abusievelijk een geldbedrag van f. 500,00 in plaats van f. 100,00 had gepind. Aangezien dit f. 400,00 meer is dan hij ingevolge zijn gecontroleerde budget mag gebruiken, koos hij voor de onlogische aangifte van beroving.

SNELHEIDSCONTROLES (Berlicum)

Dinsdagmorgen zijn op Wertsteeg in Berlicum 64 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 60 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 100 km/h.

Dinsdagmiddag zijn op de Hooghei in Berlicum 88 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 101 km/h.

CONTROLE DRAGEN AUTOGORDELS (Berlicum/Haaren/Vught)

Gisterenmiddag zijn bij controles op het dragen van de autogordel op diverse locaties in Berlicum, Haaren en Vught elf automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de gordel.

MOTORRIJDER GEWOND (Boskant)

Dinsdagavond is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Bestseweg in Boskant een 22-jarige motorrijder uit Mierlo gewond geraakt. Het slachtoffer kwam vermoedelijk door een inschattingsfout op linkerweghelft terecht, waar hem een auto tegemoet kwam. Hij wist de auto te ontwijken maar raakte links van de weg een lantaarnpaal en kwam ten val. Hij is met beenletsel overgebracht naar het St. Annaziekenhuis in Geldrop.

AUTOBRAND (Sint Michielsgestel)

Dinsdagavond is op de Schijndelseweg in Sint Michielsgestel brand uitgebroken in de auto van een inwoner uit die plaats. De man, eigenaar van een cateringservice had zojuist zogenaamde warmhouders opgehaald bij een klant. Vermoedelijk is één van deze nog brandende warmhouders omgevallen in de auto, waardoor brand ontstond. De auto liep grote schade op.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR BEZIT VUURWAPENS (Vught)

Woensdagmorgen is in zijn woning aan de Repelweg in Vught een 20-jarige man aangehouden voor het bezit van vuurwapens. De politie deed vanmorgen naar aanleiding van binnengekomen informatie huiszoeking in de woning van de verdachte. Er werden twee gaspistolen met een aantal knalpatronen aangetroffen en inbeslaggenomen. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

PORTEMONNEE GESTOLEN (Wijbosch)

Dinsdagmiddag is de portemonnee van een 35-jarige Eerdense uit een kantoorruimte van een pand aan de Eerdsebaan in Wijbosch ontvreemd. De portemonnee met een gering bedrag aan geld en een paar pasjes is vermoedelijk in een onbewaakt moment ontvreemd.

VALS BANKBILJET (Schijndel)

Dinsdagmiddag heeft een medewerkster van een bloemenwinkel aan de Boschweg in Schijndel aangifte gedaan van het betalen met een vals bankbiljet van Fl. 25,=. Een onbekende vrouw betaalde maandagmiddag haar bloemetje met een bankbiljet van Fl. 25,= dat later vals bleek te zijn.

GEZOCHTE LOOPT BIJ CONTROLE TEGEN DE LAMP (Berlicum)

Van dinsdag op woensdag is een 30-jarige Tilburger bij een routinecontrole op het Raadhuisplein in Berlicum tegen de lamp gelopen. De man bleek nog een boete van Fl. 660,= open te hebben staan, eventueel te vervangen door dertien dagen hechtenis. Aangezien de man niet kon betalen is hij aangehouden en ingesloten. De boete was destijds opgelegd wegens onverzekerd rijden met een motorrijtuig.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie