Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autodesk biedt GIS-oplossingen met internetfunctionaliteit

Datum nieuwsfeit: 24-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Autodesk

2000-08-24

Autodesk presenteert GIS-oplossingen met Internetfunctionaliteit, gebaseerd op AutoCAD 2000i

De nieuwe softwarepakketten gebruiken het web voor de ondersteuning van gegevensintegratie, samenwerking en e-commerce. Teams kunnen online vergaderen, samen ontwerpen beoordelen, tekeningen en ontwerp-objecten op het web publiceren, hyperlinks in objecten plaatsen en toegang krijgen tot vaktechnische content. Dat alles dankzij twee nieuwe webfuncties: AutoCAD Map Today en AutoCAD Land Development Desktop Today. Ze geven via een rechtstreekse browserverbinding aansluiting op het Autodesk Point A design-portal. Alle op AutoCAD 2000i gebaseerde producten maken gebruik van i-drop, de nieuwe technologie voor webpublicatie van Autodesk. Dankzij deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie