Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kinderopvangbeleid Breda komt verbeterd uit inspraak

Datum nieuwsfeit: 24-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

BREDAAS KINDEROPVANGBELEID KOMT VERBETERD UIT INSPRAAK

Ruim 700 extra kinderopvangplaatsen voor het jaar 2003, intensievere samenwerking tussen peuterspeelzalen en basisscholen, spreiding van kinderopvangcentra en een andere manier van financiering. Dat zijn nu de definitieve hoofdlijnen van het nieuwe Bredase kinderopvangbeleid. In totaal vier reacties zorgden voor een verdere verbetering van het Bredase kinderopvangbeleid. Het college van burgemeester en wethouders legt de notitie Kinderopvang 2000-2003 op 28 september voor aan de gemeenteraad.

Hoofdlijnennotitie

Breda beschouwt kinderopvang als een basisvoorziening die voor iedereen bereikbaar moet zijn. Bovendien moeten meer kinderen met risico op onderwijsachterstand de peuterspeelzaal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie