Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Van den Muijsenberg (R'dam) onderscheiden

Datum nieuwsfeit: 24-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Van den Muijsenberg ontvangt Wolfert van Borselenpenning en lintje

Scheidend wethouder J.H.A. (Herman) van den Muijsenberg van Rotterdam is tijdens zijn laatste raadsvergadering van 24 augustus onderscheiden. Burgemeester mr. Ivo Opstelten memoreerde tijdens de raadsvergadering dat Van den Muijsenberg zich meer dan 20 jaar heeft ingezet voor de publieke zaak in de stad, waarvan bijna 15 jaar als lid van de raad. De gemeente Rotterdam heeft Van den Muijsenberg dan ook hiervoor onderscheiden met de Wolfert van Borselenpenning. Als inscriptie is gekozen voor de woorden: Een gentlemanbestuurder.

Daarnaast werd de scheidende wethouder benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. "Verheugend is dat er politici zijn die gedurende lange periode de verantwoordelijkheid voor het openbaar bestuur willen dragen en dat dan ook nog op zo'n voortreffelijke manier doen. Die constatering is ook in het Haagse niet ongemerkt gebleven" aldus burgemeester Opstelten voordat hij de versierselen bij de toekomstige burgemeester van Wassenaar opspeldde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie