Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: districten Stad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 24-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-08-2000

Politiebericht Utrecht: districten Stad Utrecht
Automobilist houdt dieven aan

UTRECHT Woensdagmiddag 23 augustus rond kwart voor drie hield een 27-jarige man uit Engeland op de Vondellaan een jongen aan die een paar minuten eerder zijn telefoon had gestolen. De man stond naast zijn auto op de Catharijnesingel, toen twee jongens op een scooter door het open raam van zijn auto de telefoon van de Engelsman meenamen en wegreden.

Op weg naar zijn logeeradres kwam de man de jongens op de Vondellaan weer tegen. De man is achter de scooter aangereden. Op een gegeven moment zijn de auto en scooter op elkaar gebost waarop de scooterjongens ten val kwamen. Een van de jongens ging er met de telefoon vandoor en de andere werd door de Engelsman vastgehouden. Deze jongen, 20-jaar uit Utrecht, liep door de val letsel op aan zijn arm. Na onderzoek in het ziekenhuis is hij inverzekering gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in naar zijn mededader.

Laptop gestolen

UTRECHT Woensdagavond 23 augustus rond kwart over zes werd een 27-jarige vrouw uit Utrecht op de Maliesingel van haar laptop beroofd.

De vrouw liep op het trottoir toen twee jongens op een scooter haar laptoptas vastpakten en wilden wegrukken. De vrouw bleef haar tas echter vasthouden waardoor zij enkele meters meegesleurd werd en letsel opliep.

De politie komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets kunnen vertellen over deze brutale beroving, gepleegd vlak na sluitingstijd van kantoren. Getuigen kunnen contact opnemen met team Robuust, via Meldpunt Straatroof 030 239 6555.

Dronken man op de weg

UTRECHT Agenten hielden donderdagochtend 24 augustus rond drie uur een 28-jarige automobilist uit Utrecht in de Daalse tunnel aan. De man slingerde van links naar rechts over de weg. Uit de ademanalysetest bleek dat de man teveel alcohol gedronken had; hij had 0.95 promille alcohol in zijn bloed. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie