Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Agency.com stelt Text 100 aan als PR Consultancy

Datum nieuwsfeit: 24-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>
AGENCY.COM stelt Text 100 aan
als Public Relations Consultancy

Amsterdam, 23 augustus 2000 - AGENCY.COM heeft Text 100 met onmiddellijke ingang aangesteld om zijn PR-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk en Nederland te coördineren.

AGENCY.COM is een wereldwijd opererende onderneming actief op het gebied van internet, mobile wireless en interactieve televisie. De organisatie biedt een geïntegreerde aanpak van strategie, creativiteit en technologie. Met deze geïntegreerde aanpak adviseert AGENCY.COM haar klanten bij het uitdenken van internetstrategieën en de realisatie ervan. AGENCY.COM werkt zowel nationaal als internationaal voor grote klanten uit verschillende bedrijfstakken. In Nederland behoren onder meer KPN, Heineken, PCM Uitgevers, ING, Interleasing en de Nederlandse Opera tot de opdrachtgevers.

De van oorsprong Amerikaanse organisatie is opgericht in 1995 en heeft vestigingen in New York, Boston, Chicago, Dallas, Portland, San Francisco en Woodbridge. Buiten Amerika heeft de organisatie kantoren in Amsterdam, Kopenhagen, Londen, Parijs en Singapore.

"AGENCY.COM is een bedrijf met een enorme internationale potentie. Gezien het feit dat AGENCY.COM niet alleen op lokaal, maar ook op internationaal niveau zal samenwerken met Text 100, kunnen wij zorgdragen voor een optimale ondersteuning", aldus Jurn Hageman, General Manager Text 100 BV.

Text 100 Group is een organisatie met wereldwijd meer dan 33 vestigingen, en is gespecialiseerd in public relations voor de ICT-markt. De vestiging in Amsterdam is op 1 augustus 1995 opgericht en heeft op dit moment 10 medewerkers en 14 accounts. Text 100 BV is verantwoordelijk voor zowel corporate als product PR-campagnes in Nederland en België.

"Onze intentie is om ook in Nederland binnen afzienbare tijd gezien te worden als een van de meest vooruitstrevende en een belangrijke speler in het leveren van interactieve strategieën via internet, mobiele telefonie en televisie. Het is dus zaak actief te communiceren met onze doelgroepen om dit te bereiken. Gezien de expertise en ervaring die Text 100 inmiddels heeft opgebouwd in ons vakgebied, hebben wij alle vertrouwen in deze samenwerking", aldus Gijs Dullaert, President van AGENCY.COM : Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: (dennisd@text100.nl)

Of u kunt de AGENCY.COM website bezoeken: www.agency.com.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie