Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veilige voetstapjes bij Dr. De Visserschool in Breda

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

VEILIGE VOETSTAPJES BIJ DR. DE VISSERSCHOOL

Wethouder Oomen van Stadsbeheer brandt op vrijdag 25 augustus om 10.00 uur een aantal voetstapjes op het trottoir voor de Dr. De Visserschool aan de Burgemeester Serrarislaan. Het initiatief voor deze kleurrijke voetstapjes is afkomstig van de verkeersouders van de Dr. De Visserschool. Zij willen de kinderen op deze speelse manier bewegen de veiligste route te kiezen.

De verkeersouders van de Dr. De Visserschool willen er met eenvoudige en doeltreffende maatregelen voor zorgen dat de kinderen veilig naar school kunnen. Het plaatsen van een aantal flexibele palen rondom het schoolgebouw die ervoor moeten zorgen dat autos niet meer op het trottoir geparkeerd kunnen worden, is zon maatregel.

Door het plaatsen van de voetstapjes moet de weg naar en van school nog veiliger worden. De kinderen worden door de kleurige voetstapjes op een speelse wijze naar veiligste oversteekplaatsen geleid. Daar kunnen ze dan, samen of begeleid door ouders, oversteken. De voetstapjes worden uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijk materiaal. De school zorgt zelf voor het onderhoud van de voetstapjes.

Breda, 22 augustus 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie