Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderzoek naar penetratie Communication & Multimedia

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Multiscope persbericht

Communication & Multimedia

's-Hertogenbosch - 25 augustus 2000. Online onderzoeksbureau Multiscope heeft telefonisch onderzoek verricht naar de penetratie en potentie van zowel apparaten als diensten op het gebied van mobiele telefonie, computers en internet. Rekening houdend met een convergentietrend zijn ook de volgende apparaten, diensten en toepassingen meegenomen: kabeltelevisie, internet-tv, DVD-audio, DVD-video, digitale foto- en videocamera, MP3-speler, WAP, carrier-select bellen, letter-bellen en SMS service. In de Engelstalige rapportage 'Communication & Multimedia' staan penetratie- en potentie-cijfers, marktaandelen van aanbieders en merken, maar ook profielen van gebruikers en niet-gebruikers. Aan dit telefonische onderzoek werkten 1.614 Nederlanders van 12 jaar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie