Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen bezwaar bundeling vitamineactiviteiten Takeda en BASF

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BASF


Geen bezwaar Amerikaanse mededingingsautoriteiten tegen bundeling vitamineactiviteiten Takeda en BASF

De Amerikaanse mededingingsautoriteiten hebben geen bezwaar aangetekend tegen de geplande bundeling van de vitamineactiviteiten tussen BASF Aktiengesellschaft, Ludwigshafen en Takeda Chemical Industries Ltd., Osaka. De Amerikaanse mededingingsautoriteiten hebben geen bezwaar aangetekend tegen de geplande bundeling van de vitamineactiviteiten tussen BASF Aktiengesellschaft, Ludwigshafen en Takeda Chemical Industries Ltd., Osaka. In juli van dit jaar zijn de Raden van Bestuur van beide ondernemingen dit overeengekomen. Voor BASF is dit een belangrijke stap om de positie van het bedrijf als 's werelds tweede grootste producent van vitamines te versterken.

Met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie