Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Midden- en West Brabant

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Noodhulp District Tilburg

Datum: 25/8/2000
Auteur: Carel Bouman

Letsel aanrijdingen
Een 21-jarige vrouw uit Berkel-Enschot liep donderdagmiddag 24 augustus rond kwart over vier nekletsel op toen zij op de Spoorlaan te Tilburg, ter hoogte van het busstation, met haar fiets aan de verkeerde kant van de weg reed en in aanrijding kwam met een haar tegemoetkomende bromfietser, een 20-jarige dorpsgenoot. Zij liep hierbij nekletsel op en werd door de GGD overgebracht naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg.

Aan de Dillenburglaan te Tilburg raakte donderdagmiddag 24 augustus rond één uur een 17-jarige Tilburgse jongen gewond toen hij met zijn bromfiets in aanrijding kwam met een personenauto, die bestuurd werd door een 29-jarige Tilburgse vrouw. Die was met haar auto op de weg aan het keren. De bromfietser werd met verwondingen aan rechterduim, rechterpols, en linker onderbeen overgebracht naar het TweeStedenziekenhuis te Tilburg.

Aan de van Anrooijlaan te Tilburg raakte 24 augustus rond halféén een 22-jarige Tilburgse vrouw toen zij met haar snorfiets ten val kwam nadat zij met haar snorfiets tegen de bromfiets van de voor haar rijdende echtgenoot reed. Met letsel aan één been werd de vrouw door de politie naar de EHBO-afdeling van het TweeStedenziekenhuis gebracht.

In de Tuinstraat te Tilburg kwam donderdagmiddag 24 augustus rond tien voor halféén, een 51-jarige vrouw uit Udenhout met haar fiets ten val. Zij werd door de GGD naar het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg gebracht. Over het letsel van de vrouw is niets bekend.

Winkeldiefstal
Op donderdagmiddag 24 augustus rond vijf over halfdrie hebben agenten aan het Koningsplein te Tilburg een 32-jarige inwoner van Tilburg aangehouden nadat die in een winkel betrapt werd bij de diefstal van drank (Bacardi)

Buschauffeur
Aan de Schouwburgring werd donderdagmiddag 24 augustus een 39-jarige Eindhovenaar door een tot nu toe onbekende man bedreigd. De Eindhovenaar reed als buschauffeur over de Schouwburgring toen een tot nu toe onbekende bromfietsbestuurder een ruit en de spiegel van de bus vernielde en de chauffeur met een kettingslot bedreigde. Een motorrijder, een 43-jarige Tilburger, die van e.e.a. getuige was is de bromfietser nog achterna gereden, maar die werd ook bedreigd met het kettingslot.

Bedreigd
Aan de Groenstraat te Tilburg hebben agenten donderdagmorgen 24 augustus rond kwart voor twaalf een 34-jarige inwoner van deze stad aangehouden nadat die een 52-jarige Tilburger, de eigenaar van een pand waarin kamers worden verhuurd, met een mes bedreigde. De onenigheid ontstond omdat de 34-jarige huurder zich niet aan de huisregels hield.

Met drank op achter het stuur
Op donderdagavond 24 augustus rond tien voor negen hebben agenten in de parkeergarage aan de Emmapassage te Tilburg een 33-jarige inwoner van deze stad aangehouden. De man was met drank op tegen een pilaar van de parkeergarage gereden.

Op de provinciale weg de N 269 (Tilburg Hilvarenbeek) hebben agenten donderdagavond 24 augustus om tien over negen een 38-jarige inwoner van Hilvarenbeek aangehouden nadat bij controle bleek dat hij met teveel drank op (<1,72 promille) achter het stuur van zijn auto zat.

Woninginbraak
Op donderdagmiddag 24 augustus tussen halftwee en acht uur werd er aan de Perosistraat te Tilburg ingebroken in een woning. De inbrekers forceerden een bovenlicht van de keuken waardoor ze naar binnen klommen. Uit de woning hebben zij een videorecorder en veertig cds meegenomen.

Belediging
Donderdagavond 24 augustus, even voor middernacht, hebben agenten aan het Wilhelminapark te Tilburg twee inwoners van deze stad, 28 en 35 jaar oud, aangehouden. Het duo had in het Wilhelminapark onenigheid met elkaar. Toen de agenten hieraan een einde wilden maken weigerde de 35-jarige Tilburger te vertrekken, ook na vordering. De 28-jarige Tilburger vond het nodig om de agenten te beledigen door naar hen schuttingtaal woorden te roepen. Die kon dus ook mee naar het bureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie