Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Halfjaarcijfers 2000 Intentia Benelux

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Intentia Benelux sluit belangrijke contracten eerste helft 2000

Gent Eindhoven, augustus 2000 Intentia Benelux, leverancier van ERP (Enterprise Resource Planning)-oplossingen, maakt bekend dat het een uitstekende eerste jaarhelft van 2000 achter de rug heeft. De onderneming sloot een aantal belangrijke contracten af met Belgische bedrijven als Koramic Building Products, Cosucra, en Concordia Textiles. Het gaat om in hun sector toonaangevende ondernemingen.

Koramic Building Products, genoteerd op de Brusselse beurs, is een van Europa s belangrijkste producenten van bouwmaterialen. Behalve dakbedekkingen (vooral daktegels, waaronder de bekende Pottelbergtegel), produceert het bedrijf ook bouwstenen, vloer- en wandtegels, kleefmaterialen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie