Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 25-08-2000
Persberichten Regiopolitie Groningen (vrijdagmiddag) Vrijdagmiddag 25 augustus 2000

Dagelijkse berichten

Wirdum: ongeval met bromscooter
Een 33-jarige man uit Appingedam kreeg vrijdagochtend op de Rijksweg in Wirdum geen voorrang van een 59-jarige bestelautochauffeur uit Bellingwolde. De man kwam met zijn bromscooter te vallen en werd met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn scooter raakte totaal vernield.

Muntendam: duif oorzaak van ongeval
Op de Nieuweweg in Muntendam schrok een 26-jarige automobilist uit Muntendam zo van een overvliegende duif dat hij tegen een boom aanstuurde. De man is met diverse kneuzingen naar het ziekenhuis in Stadskanaal gebracht. Het voertuig is door een berger afgesleept.

Westerbroek: snelheidscontrole
Naar aanleiding van klachten van buurtbewoners over te hard rijdend verkeer op de Oudeweg in Westerbroek is vrijdagochtend een snelheidscontrole gehouden. Van de 28 gecontroleerde voertuigen reden er 2 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 94 km per uur daar waar de maximumsnelheid op 80 km per uur ligt.

Winsum: platen glijden van vrachtauto
In de G. Reinderstraat in Winsum raakte een geparkeerde auto beschadigd door een afvallende lading. Een 51-jarige vrachtwagenchauffeur uit Winsum vervoerde underlayment en MDF platen die gingen schuiven in zijn laadbak. De geparkeerde auto raakte behoorlijk beschadigd..

Aduard: snelle brommer
Een 16-jarige bromfietser uit Groningen had er op het fietspad langs de Friesestraatweg goed de sokken in. Met een snelheid van ongeveer 70 km per uur raasde hij over het asfalt en had geen oog voor de naast hem rijdende politieauto. De brommer werd op de rollenbank getest en bleek een te hoog vermogen te hebben. De jongen kreeg een proces-verbaal.

Haren: tuinstoelen gestolen
Vanaf het terras van een woning aan de Spinozalaan in Haren zijn twee tuinstoelen met een waarde van f 1500 gulden ontvreemd. Ook werden een plastic tuinbank en een doeltje klaargezet. Deze spullen werden niet meegenomen.

Haren: snorfietser ten val
Nadat hij vrijdagmiddag met zijn snorfiets bij een wegversmalling op de Waterhuizenweg een trottoirband raakte viel een 67-jarige man uit Haren. Hij is met heupletsel naar het ziekenhuis in Groningen gebracht.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie