Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 25-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 25-08-2000 persbericht district Aa en Dommel

AANRIJDING LETSEL SCHIJNDEL

Bij een aanrijding op de Rooiseweg te Schijndel op 24 augustus 2000 omstreek 17.25 uur is een 28 jarige motorrijder uit Den Bosch gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een 28 jarige automobiliste uit Gemonde verleende geen voorrang aan de motorrijder. De automobiliste werd eveneens overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

BRAND CLUBGEBOUW BERLICUM

Op 24 augustus 2000 omstreeks 19.50 uur ontstond brand in een clubgebouw van een politiehondenvereniging aan de Oude Bossche Baan te Berlicum. De inboedel van het clubgebouw ging door de brand verloren. Brandweer bluste de brand. Vermoedelijk is eerst getracht in te breken in het clubgebouw.

INBRAAK AUTO VUGHT

Bij een inbraak in een auto op 24 augustus 2000 op de Bosscheweg te Vught is een laptop en digitaal fototoestel ontvreemd. Waarde onbekend. De daders vernielden een ruit.

INBRAAK AUTO BOXTEL

Tussen 19 en 24 augustus 2000 is bij een inbraak in een auto aan de Kasteellaan te Boxtel enkele cd s weggenomen. Waarde f 400,- De daders vernielden het linnendak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie