Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomer Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen

augustus.html

PERSBERICHT

Zaterdag 26 en zondag 27 augustus
Mooi weer maakt Autotron Zomer Oldtimerbeurs altijd tot succes
ROSMALEN – Van een aantal zaken is de organisatie van de populaire Autotron Zomer Oldtimerbeurs in het weekend van 26 en 27 augustus in elk geval verzekerd. Dat is in de eerste plaats van een grote aanvoer van onderdelen en oldtimers. Daarnaast schijnt het zomerzonnetje altijd overvloedig – en dat is natuurlijk voor een buitenevenement altijd plezierig.

Sinds enige jaren heeft Autotron de Zomer Oldtimerbeurs aan haar activiteitenkalender toegevoegd. En met succes, want de happening aan het einde van de maand augustus brengt vele duizenden bezoekers op de been. De beurs is bedoeld om bezitters van een historische automobiel in de gelegenheid te stellen hun trots ook voor de laatste fase van het toerseizoen optimaal in conditie te houden. En uiteraard voor iedereen die er gewoon een gezellig dagje op uit wil.

Op ongeveer driekwart van het seizoen komt het zelfs bij de degelijkste automerken voor dat er wel wat kapot gaat. Dat kan van alles zijn: een zuigerveer die het na jaren trouwe dienst voor gezien houdt, een spruitstuk waar een gat in gekomen is of een gescheurd koplampglas. Met nog enkele weken plezier achter het stuur voor de boeg, vervelende dingen die zo snel mogelijk verholpen moeten worden. De Zomer Oldtimerbeurs biedt uitkomst. De organisatie verwacht het laatste weekend van augustus zo'n driehonderd onderdelenstands op het evenemententerrein van Autotron te kunnen plaatsen. Ook de aanvoer van auto's mag er zijn: tweehonderd oldtimers – van wegklaar tot “daar gaan nog heel wat uurtjes in zitten” – staan in de buitenlucht op een nieuwe eigenaar te wachten. Onder het aanbod bevinden zich ook enkele cabrio's.

De Spykerhal is ingeruimd voor standhouders die karrenvrachten naslagwerken, boeken, folders en andersoortig informatiemateriaal aanvoeren over de meest uiteenlopende zaken betreffende het rijden in een historische auto. Overigens, ook wie op zoek is naar een simpel potje poets voor zijn paradepaardje, is in Rosmalen aan het juiste adres.

Autotron verwacht eind augustus een gezellige drukte op de beurs. Die verwachting lijkt alleszins gerechtvaardigd, omdat het leukste attractiepark sinds vorig jaar over twee unieke nieuwe attracties beschikt, te weten: AutoDome en SpeeloDome. AutoDome biedt permanent onderdak aan de eigen unieke historische Autotron-automobielcollectie en presenteert tevens vele facetten van de automotive branche. SpeeloDome is het fonkelnieuwe overdekte speelparadijs voor kinderen tot circa 12 jaar. De voormalige koepelhal is uitgerust met: glijbanen, ballenbak, springkussen, radiografisch bestuurbare bootjes, autodraaimolen en talloze klim- en klautertoestellen.
Het hele gezin komt dus beide dagen – en uiteraard ook buiten deze dagen – ruimschoots aan z'n trekken op Autotron.

De Zomer Oldtimerbeurs is op zaterdag 26 en zondag 27 augustus geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Er geldt één entreeprijs voor zowel de beurs, AutoDome, SpeeloDome als het attractiepark.
Vanaf 12 jaar ƒ 21,50, kinderen van 4 tot 12 jaar ƒ 17,50. Autotron is gelegen aan de A-50 's-Hertogenbosch – Nijmegen. Met openbaar vervoer; OV/Reisinfo: 0900 9292.

Voor meer informatie, bel de Autotron Infolijn 073-523 33 00.

Rosmalen, juni 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie