Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gary Kasparov speelt simultaan in Deurne

Datum nieuwsfeit: 27-08-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT

Beste,

Aanstaande weekend is het zover op zondag 27 augustus om 14.00 uur speelt Wereldkampioen GARY KASPAROV een "simultaan seance" tegen een 20-tal teams (elk team bestaat uit max. 4 spelers) naar aanleiding van de afsluiting van het eerste Antwerp Chess Event in de Arenahal te Deurne.

Aangezien Gary Kasparov (die al 15 jaar onafgebroken Wereldkampioen is) in -oktober- van dit jaar te Londen zijn wereldtitel zal verdedigen tegen de nummer 2 : Vladimir Kramnik is dit misschien zijn laatste publieke optreden als wereldkampioen!

In elk geval redenen genoeg om op zondag 27 augustus naar de Arenahal van Deurne af te zakken, de deuren voor het publiek gaan open om 13.00 uur, tickets zijn enkel nog verkrijgbaar aan de kassa op de dag van het gebeuren aan de prijs van 250,-Bef. p.p. De simultaanwedstrijd start om 14.00 uur, het vermoedelijke einduur is 17.00 uur.

Voor diegenen die er zelf niet kunnen bij zijn is de volledige simultaan rechtstreeks te volgen via internet op de sites van Microsoft : www.msn.be en www.msn.nl.

Met vriendelijke groet,

Antwerp Chess Event

Alle perscontacten kunnen ons contacteren via e-mail op "(antwerp_chess_event2000@hotmail.com)" of vanaf vrijdag telefonisch met het tijdelijke secretariaat in de Arenahal op 03/366.59.66 en 03/366.59.67.

PERSBERICHT-PERSBERICHT-PERSBERICHT

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie