Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Demonstraties schapendrijven in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 27-08-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Schapendrijven bij 'Het Buitenbeest',
zondag 27 augustus a.s.

Op zondagmiddag 27 augustus aanstaande zullen er, vanaf 13.00 uur, demonstraties Schapendrijven met behulp van Bordercollies worden georganiseerd bij de stadsboerderij 'Het Buitenbeest' aan de Voorweg
93 in Meerzicht.

Vijf Bordercollies zullen op de speelweide van deze stadsboerderij laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Het drijven gebeurt met een kudde Drentse heideschapen. Er wordt in alle rust gewerkt zodat de schapen niet vermoeid raken en aan het einde van de dag weer vrolijk verder kunnen gaan met hun geliefde bezigheid: namelijk grazen! De vriendelijke honden mogen natuurlijk ook geaaid worden.

Extra activiteiten
Natuurlijk valt er op deze zondagmiddag nog veel meer te beleven. Er zijn ook demonstraties wolspinnen, kinderen kunnen zich laten schminken en kunnen meedoen aan een aantal leuke spelletjes. Bij imkers kunnen bezoekers terecht voor informatie over bijen en vanzelfsprekend voor overheerlijke bijen- en imkersproducten.

'Het Buitenbeest'
Voor nadere informatie over deze demonstraties Schapendrijven kunt u bellen met de stadsboerderij 'Het Buitenbeest', telefoon (079) 352 0624.
Tussen 13.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Voorweg 93!Gemeente Zoetermeer © August 2000

Last update: 18 August 2000 (11:00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie